Türk yapımı Monochroma'nın hedefleri büyük



 Türk oyun stüdyosu Nowhere Studios’un yaptığıMonochroma , Kickstarter üzerinde tüm oyunseverlerden destek arıyor. Dün başlayan Kickstarter sürecinde ilk gün içinde 5000 dolar toplayan oyunun daha çok yol katetmesi lazım. Ana hedefleri 100.000 dolar oluyor. Fakat fazlasının da daha iyi bir yapıma yol açacağı aşikar. Eğer siz de Türk oyunu Monochroma’yı desteklemek istiyorsanız Kickstarter sayfasına ulaşabilirsiniz. Monochroma’ya yapacağız her 5 dolar ve üzeri desteğin bir karşılığı var. Bütün bunları ayrıntılı bir şekilde görmek için Kickstarter Monochroma sayfasını ziyaret etmelisiniz. AyrıcaSteam üzerinden oyunun demosunu Greenlight kısmından oylayıp demosunu indirebilirsiniz.
Kickstarter üzerinden 2009′dan beri 4,4 milyonun üzerinde kişinin 863 milyon doların üzerinde bağış yaptı. Bu bağışlar sayesinde bir çok oyun, film gibi yapımlar özgürce hayat buluyor. Kickstarter’da şimdiye kadar 44 bin tane proje hedefine ulaşmış ve gerçekleşmek için ilk adımlarını atmışlar. Onlardan biri daha neden Monochroma olmasın?
            



Nazmi Berkay










Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder